Naslovnica Sport Sin Cece i Arkana kratko poručuje: “Dati ću sve od sebe da...

Sin Cece i Arkana kratko poručuje: “Dati ću sve od sebe da nokautiram Čapljinca”

Dodatno me motivira to što je moj naredni rival Hrvat i što se prvi put borim u rodnom gradu, jasan je Veljko Ražnatović pred meč 31. maja u hali “Ranko Žeravica” piše Kurir.

Spektakl u najavi! Veljko Ražnatović 31. maja u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu sedmi put u profesionalnoj karijeri izlazi u ring!

Atmosfera je već sada usijana jer na debi jednog od naših najboljih kruzeraša u njegovom rodnom gradu dolazi Hrvat iz Čapljine – Petar Mrvalj.

Pred spektakl “Poklon Beogradu” Veljko kratko poručuje: “Dati ću sve od sebe da ga nokautiram!”

Menadžer mlade nade srpskog boksa Luka Popović, čovjek koji radi s nekoliko desetina profesionalnih boksača iz cijelog sveta, kaže da je Petar dosad najopasniji rival kojeg je Veljko imao, ali straha kod Ražnatovića nema. Naprotiv!

– Dati ću sve od sebe da ga nokautiram, bit će to moj poklon Beograđanima za tu noć. To što je moj naredni rival iz Čapljine i što se ja borim prvi put u svom gradu samo su dodatni motivi da ga nokautiram – u dahu će Ražnatović.

Za meč s Mrvaljem sprema se pakleno. Ujutru trening u teretani, plus trčanje, a uvečer sparing s najboljim srpskim borcima.

– Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i da sparingujem s boksačkim veličinama iz Srbije. Vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svjetlu – dodaje Veljko.

Prethodni rival Isosa Mondo iz Francuske izdržao je svih šest rundi, ali se Srbin nada da će posao s Hrvatom završiti prije posljednjeg gonga.

– Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobjeda, posljednji meč je također riješio u svoju korist. Respektiram ga, ali ponavljam – nadam se da će biti četvrti rival kojega ću nokautirati – zaključuje srpski borac.