Naslovnica Sport Dinamo za Olma odbio ponude od 28 milijuna eura

Dinamo za Olma odbio ponude od 28 milijuna eura

Na stolu “Modrih” našle su se ponude Manchester Uniteda, Evertona i Bayerna. Cijena je bila od 25 do 28 milijuna eura, ali je Dinamo sve ponude odbio glatko.

 

Dinamo nema konkurencije u regiji kada je u pitanju prodaja igrača za iznose koje drugi mogu samo sanjati.

Međutim, uprava kluba s “Maksimira” odlučila je da je ovog ljeta rezultat na terenu ispred novca. Tako je definitivno odbijena mogućnost prodaje Danija Olma u idućih sedam, a možda i više dana.

Naime, na stolu “Modrih” našle su se ponude Manchester Uniteda, Evertona i Bayerna. Cijena je bila od 25 do 28 milijuna eura, ali je Dinamo sve ponude odbio glatko.

Razlog tome je želja čelnika Dinama da se klub plasira u Ligu prvaka i prihoduje na taj način 20 milijuna eura. Olmu bi u tome slučaju dodatno skočila cijena.

Dinamo je u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka u Zagrebu odigrao s Ferencvarošem 1:1, a uzvrat je u Budimpešti za tri dana. Menadžer Olma, Andy Bara istaknuo je kako je dobio ponudu da Olmo produži ugovor s Dinamom. Ta mogućnost je ranije odbačena. Sada je samo sigurno kako Olmo neće na Otok jer je prijelazni rok u Engleskoj završio.

 

Vrisak.info