Naslovnica Zanimljivosti Albanija zabranila Cecine spotove: “Supruga je ratnog zločinca…”

Albanija zabranila Cecine spotove: “Supruga je ratnog zločinca…”

Ceca je zabranjena jer je podupirala nehumana djela svog supruga,  ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio.

 

Agencija  za audiovizualne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitiranja spotova Svetlane Ražnatović Cece, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Koha.net piše da je Agencija taj potez povukla nakon žalbi da je u programu namijenjenom manjinama emitiran Cecin spot, a da je ona nekoliko puta protiv Kosova te da su njene pjesme “inspirirale zločine u Bosni Hercegovini”.

FOTKA S MAGNUMOM! Prva žena na svadbi Cece i Arkana - pravi BISER! (FOTO)Naglašavaju da u programu koji je namijenjen manjinama treba služiti prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama te ne bi trebalo promovirati osobe koje su konkretnim potezima pokazale suprotno.

AMA je u svom dopisu Cecu označila kao “problematičnu pjevačicu” koja je svojim ranijim pjesmama i izjavama “inspirirala zločine u BiH i na Kosovu, podupirala nehumana djela supruga i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio”.

“Pismenim putem skrećemo pažnju da izbjegavate takve slučajeve”, stoji u dopisu