Naslovnica Crna Kronika Poznati njemački tajkun poginuo sa ženom i dvoje djece u padu helikopteru

Poznati njemački tajkun poginuo sa ženom i dvoje djece u padu helikopteru

August Inselkammer Jr, poznati njemački bogati poduzetnik i direktor tvrtke Isartaler Holzhaus, jučer je sa svojom ženom, dvoje djece i pilotom tragično poginuo u zrakoplovnoj nesreći u Majorci.   Prema izjavama svjedoka iz hotela u kojem su odsjeli, Inselkammer, njegova žena Christina i njegovo dvoje djece, 11-godišnji Max i 9-godišnja Sophie, krenuli su helikopterom u restoran na proslavu povodom njegovog 43. rođendana, piše Daily Mail. S njima u Majorci u luksuznom hotelu La Reserva Rotana Manacor su bili obiteljski prijatelji.

Helikopteri, koji su ih prvotno trebali sve odvesti na večeru, bili su premalog kapaciteta za smjestiti dvije obitelji. Tako su odlučili da će Inselkammeri ići helikopterom, a njihovi prijatelji automobilom.

– Ako sam dobro razumio, u zadnji čas su se odlučili da će oni ići većim helikopterom, pošto je Inselkammeru rođendan, a da će druga obitelj ići automobilom- rekao je jedan od zaposlenika hotela dodajući kako su tamo bili česti gosti. S njima u helikopteru je bio talijanski pilot Cedric Leoni koji je također poginuo u sudaru helikoptera i manje letjelice.

abcportal