Naslovnica Sport Sandro Kulenović novi je napadač Dinama

Sandro Kulenović novi je napadač Dinama

Sandro Kulenović (19), mladi reprezentativac Hrvatske potpisao je ugovor na pet godina s Dinamom. Nakon što se pojavio na okupljanju mlade vrste u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, pozdravio se i ručao s kolegama, trenirao, a nakon toga je zamolio izbornika Gračana da ga pusti na potpisivanje ugovora s Modrima.

 

Kulenović stiže iz varšavske Legije, bio je želja trenera Nenada Bjelice. Po onome što saznajemo, Dinamo bi trebao poljskom klubu na ime odštete platiti 2 milijuna eura. Pregovori su trajali dugo jer je na početku Legia tražila mnogo više, čak oko 4 milijuna eura.

Činilo se da zbog tako visoke odštete od svega neće biti ništa. Međutim, s obzirom na to da Legiji treba novac pod hitno, spretni maksimirski pregovarači to su iskoristili. Inače, o dolasku Kulenovića već smo pisali prije dvadesetak dana kad se pojavila prva informacija da bi mladi reprezentativac mogao karijeru nastaviti u Maksimiru.

Tako se, eto, Sandro vraća u svoj Dinamo. Upravo je iz Dinama sa 16 godina otišao u Legiju. Odmah je pokazao napadački talent kada je po dolasku priključen Legijinoj mladoj momčadi koja je igrala juniorsku Ligu prvaka, u kojoj je zabijao vršnjacima iz Real Madrida i lisabonskog Sportinga. Privukao je pozornost Juventusa, koji ga je doveo na posudbu u svoju mladu momčad, u kojoj je također zaigrao u omladinskoj Ligi prvaka sezonu poslije.

U Dinamu ga čekaju Bruno Petković, Mario Gavranović i Komnen Andrić, bit će teško izboriti se za poziciju.

 

Hercegovački portal