Naslovnica Društvo Pročitajte kako je Mostarac pobijedio neugodnu bolest koja ga je godinama mučila

Pročitajte kako je Mostarac pobijedio neugodnu bolest koja ga je godinama mučila

Svaka bolest je neugodna piše nam čitatelj u pismu koje je došlo na adresu našega portala i nastavlja:

Godinama sam muku mučio sa želudcem, točnije s gastritisom. Gastritis se u moj život uvukao polako, da ja nisam toga bio ni svjestan. Počelo je s podrigivanjem i peckanjem u želudcu , a s vremenom su simptomi postajali sve neugodniji i jači, tako da se to polako pretvaralo u noću moru. Išao sam raznim liječnicima koji su tu bolest opisivali kao modernu, i kao posljedicu stresa, neredovite i neuredne ishrane, konzumiranja duhana i alkohola. Sam sam bio svjestan da je to tako, ali lijekovi koji su mi propisivali nisu pomagali. Vremenom smetalo mi je skoro sve što sam konzumirao, tako da sam svakodnevno trošio lijekove. Peptoran, ContRaloc, Rupurut, Gastal su postali dio moje svakodnevice. Na spavanje sam polazio s kutijom sode bikarbone, a nerijetko mi ni ona nije bila od pomoći.

Probao sam i s raznim prirodnim pripravcima, od čajeva do lijekovitih eliksira, ali ni to nije pomoglo. Na prste jedne ruke sam mogao nabrojati što mi od hrane nije smetalo, Ne znam ni sam što sve nisam pokušavao, ali ništa mi nije pomagalo. Gastritis je često bila i tema razgovora s ljudima s kojima sam se nalazio u društvu, Ti razgovori su mi donijeli savjet da probam svako jutro po ustajanju uzeti po jednu kašiku čistog maslinovog ulja.

Pomislio sam da nemam što izgubiti, pa sam nabavio domaće maslinovo ulje koje sam konzumirao svako jutro. Nekoliko mjeseci nisam osjetio neko poboljšanje, ali sam i dalje nastavio s uzimanjem ulja. Nakon godinu dana neprestanog uzimanja ulja moji problemi lagano su počeli odlaziti. Danas nakon 18 mjeseci ja nemam više nikakvih problema s Gastritisom. Danas jedem normalno sve ono što mi je smetalo bez bojazni da će mi se pojaviti ono užasno peckanje.

Ako imate problema s Gastritisom pokušajte uzimati maslinovo ulje uz napomenu da ono mora biti domaće i da morate biti uporni.

HERCEGOVINA.in