Naslovnica Kultura Trailer filma Bad Boys For Life obećava mnogo akcije i smijeha

Trailer filma Bad Boys For Life obećava mnogo akcije i smijeha

Ljubitelji franšiza Michaela Baya iduće godine će imati priliku da gledaju treću franšizu, ovaj put belgijskih režisera Adila El Arbija i Bilalla Fallaha. Detektive Mikea Lowreyja i Marcusa Burnetta ponovo glume Will Smith i Martin Lawrence.

Također se vraća Joe Pantaliano kao kapetan Howard. Osim toga, u trećoj franšizi glume Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio, Paola Nuñez i DJ Khaled.

Detektivi su u prvom filmu Bad Boys, premijerno prikazanom 1995. godine, štitili svjedoka ubistva dok su istraživali krađu heroina u Miamiju. U sljedećoj franšizi, iz 2003. godine, su pokušavali suzbiti protok ekstazija u Miami.

Treći film o Bad Boysima dugo vremena je predstavljao pakao u produkcijskom smislu. Bay je još 2008. rekao da bi razmislio o režiji, ali da će trošak biti problem budući da Smith i Lawrence zahtijevaju vrlo visoke plaće za svoj rad.

Detektivi se ipak nisu umirovili i film će nakon skoro dva desetljeća biti ponovo u kinima. Premijera je zakazana za 17. siječanj 2020. godine.

Klix.ba