Naslovnica Sport Mamić pjevao u Čitluku: ”Kamen, šipak, vinograd i hrvatski Mostar grad”

Mamić pjevao u Čitluku: ”Kamen, šipak, vinograd i hrvatski Mostar grad”

“Dinamo je u srcu Hercegovine, a Hercegovina je u mom srcu! Hvala udruzi Dinamo u srcu iz Brotnja na fantastičnoj večeri i ljubavi koju sam večeras od njih primio”, poručio je sinoć Zdravko Mamić na svojoj službenoj Facebook stranici.

 

Inače, sinoć je u Čitluku održano godišnje druženje članova udruge “Dinamo u srcu – Brotnjo” na kojem je bivši izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama posljednjih godina redovni gost.

Nije dugo trebalo da Sarajevo koje ga je nedavno proglasilo za menadžera desetljeća bude na aparatima pa i da razmotri da mu oduzme priznanje, s obzirom da je u sarajevskim genima da oduzimaju priznanja koja su prethodno dali onima koji misle drukčije. Mamić je pjevao pjesmu klape Kruševo u kojoj se spominje “I hrvatski Mostar grad”, što je sarajevske medije tradicionalno zgrozilo pa se neki poput Faktora nisu libili to istaknuti. A dok se oni zgražavaju Mamić se odlično zabavlja. Također, okupljeni navijači zapjevali su mu: “Kako je dobro vidjeti te opet…”, odnosno “Za dobra stara vremena”.

Da je stvarno bio delirij potvrđuje i video!

Posted by Udruga navijača " Dinamo u srcu- Brotnjo" on Subota, 7. decembar 2019.

Hercegovina.info/Bljesak.inf/Grude.com