Naslovnica Politika Kolinda Grabar-Kitarović pozvala građane da biraju ‘pravu Hrvatsku’

Kolinda Grabar-Kitarović pozvala građane da biraju ‘pravu Hrvatsku’

HINA: DAMIR SENEAR

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na predizbornom skupu u Karlovcu pozvala je okupljene da joj u drugom krugu daju povjerenje za drugi mandat na čelu države.

“Okupljamo se kako bismo ojačali našu Hrvatsku. Da je ojačamo na gospodarskom planu, da Hrvatska bude sigurna i da je nitko ne može ugroziti. Ali Hrvatsku ponajprije jačamo kako bi se u njoj bolje živjelo. Hrvatska mora biti majka svakom svom građaninu, svakoj Hrvatici i svakom Hrvatu”, kazala je Kolinda Grabar-Kitarović u Karlovcu.

Grabar-Kitarović: Birajte “pravu Hrvatsku”

“Ako smo zajedno, ako smo okupljeni, mi to možemo. Hrvatska može jače, više i bolje. Prije nego vam svima pružim ruku i osobno zahvalim na svemu što ste učinili u kampanji, na glasovima, još jednom pozivam sve birače i simpatizere HDZ-a i srodnih stranaka, sve državljane Republike Hrvatske, da u drugom izbornom krugu biraju pravu Hrvatsku.

Na čelu takve Hrvatske imat ćete svoju predsjednicu. A ta će predsjednica imati vas, svoj narod, snagu Hrvatske. Okupimo se za Hrvatsku koja zna”, zaključila je Grabar-Kitarović u govoru.