Naslovnica Društvo Može li Hercegovina u Mostaru napraviti veličanstveni doček svojim najboljim sinovima rukometašima...

Može li Hercegovina u Mostaru napraviti veličanstveni doček svojim najboljim sinovima rukometašima Hrvatske?

Hercegovina je ovih dana u centru pozornosti svih medija u okruženju, ovaj puta radi svojih najboljih sinova koji brane boje reprezentacije Hrvatske.

S druge strane Hercegovina skupa s njima sanja europsko zlato koje nedostaje u bogatoj rukometnoj riznici reprezentacije Hrvatske. Iako prvenstvo još nije gotovo niti se zna poredak na smotri najboljih europskih reprezentacija vrijeme je možda da Hercegovina počne razmišljati o dočeku svojoj sjajnih rukometaša.

Oni su za nas heroji i naši najbolji sinovi bez obzira na konačnicu i zaslužuju jedan veličanstveni doček za sve ove dane ponosa i slave kojim su nas častili iz Austrije, a nadamo se da će se to nastaviti i u Švedskoj.

Mostaru je još u svježem sjećanju onaj doček iz 2016. godine Igoru Karačiću, koji je s hrvatskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu osvojio broncu. Desetak tisuća navijača natiskalo se tada ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. Za taj doček organizatorima treba skinuti kapu do poda jer je praktički sve organizirano u samo 10 sati, Može li se to sada ponoviti?

Često se u prvi plan ističe da je Mostar središte Hercegovine i već danas se pitamo jesu li Mostar i Hercegovina spremni organizirati veličanstveni doček našim rukometašima. Rukometaši su taj doček zaslužili. Sada smo mi na potezu. Ustaj Hercegovino na noge.

 

Hercegovina.in