Naslovnica Društvo Reakcije na Milanovićev potez: Iskusni diplomat tvrdi da je u pitanju “politički...

Reakcije na Milanovićev potez: Iskusni diplomat tvrdi da je u pitanju “politički državni udar”

Od prošloga tjedna u predvorju Ureda predsjednika Republike Zorana Milanovića više ne stoje biste hrvatskih povijesnih ličnosti.

Umirovljeni diplomat Antun Babić svoje stajalište o ovom potezu iznosi pod naslovom “Milanović izvršio politički državni udar”.

“Taj izdajnički čin crvenog Milanovića mora naići na najaširi mogući otpor svih hrvatskiH domoljuba u domovini i diljem svijeta.

Tražim da na taj opasan čin zabrane isticanja simbola najvećih hrvatskih vjerskih i nacionalnih vođa odmah osude predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. Ako to ne učine, bit će to jasan dokaza da se slažu s Milanovićevom teškom političkom agresijom na sve što je hrvatsko.

Također pozivam sve domoljubne i državotvorne političke stranke, domoljubne nevladine udruge, a posebno sve braniteljske i veteranske organizacije i udruge da što prije organiziraju veliki javni prosvjed protiv Milanovićeve više nego jasne poruke o njegovom planu da Hrvatsku vrati u neku novu državnu tvorevinu na tzv. Balkanu.

Drage hrvatske sestre i draga hrvatska braćo, dragi hrvatski domoljubi, sad se nema više što čekati. Ja ću osobno podržati ne samo svaki javni prosvjed protiv Milanovićeve protuhrvatske politike, nego i stvaranje širokog domoljubnog saveza i zajedništva, bez kojeg neće biti moguće spasiti hrvatsku državu i hrvatski narod”, napisao je na svom facebook profilu Antun Babić.

 

Hercegovački portal