Naslovnica Sport ZDRAVKO MAMIĆ SE OGLASIO IZ MEĐUGORJA: KRIV SAM…

ZDRAVKO MAMIĆ SE OGLASIO IZ MEĐUGORJA: KRIV SAM…

Hrvatski prvak GNK Dinamo prezimio je u Europa ligi nakon pobjede 2:0 kod Feyenoorda u Rotterdamu i s prvog mjesta čekat će ždrijeb šesnaestine finala tog natjecanja. Jedina je momčad europskih skupina bez primljenog pogotka.

 

Povodom velikog uspjeha oglasio se i najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić koji uspjehe najdražeg kluba već godinama prati iz Hercegovine.

Slavljenički status prenosimo u cijelosti:

Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!

Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!

Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!

 Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!

Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!

 Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!

Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili!

Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo – našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh.