Naslovnica Društvo Nakon što su svi Bošnjaci izvrijeđali Milanovića iz Češke se oglasila i...

Nakon što su svi Bošnjaci izvrijeđali Milanovića iz Češke se oglasila i Bukača

Martina Mlinarević ili Bukača, srednjoškolka na poziciji veleposlanice BiH u Češkoj.

 

S Bukačom iz Češke je završio orkestrirani napad na hrvatskog predsjednika Milanovića, doduše Bukača nije napadala Milanovića jer nije tolko glupa pa je poslala svoj pamfletić patriotskog sadržaja kako bi se eto javila.

Evo što je naša draga veleposlanica Martina Mlinarević od milja, po svojem poznatom romanu, zvana Bukača iz Češke poručila.

Glasna šutnja svih onih koji vole ovu zemlju, čini ove situacije mogućim. Postoje momenti kada se postrani ostavljaju podjele, ideološke ili političke.

Kada je važno ustati i reći – moja zemlja zove se Bosna i Hercegovina, suverena i samostalna država. Gorda i ponosna. Svoja.

Eto tako, u Hercegovini bi rekli, naprduje Bukača iz Češke!

Podsjetimo Martina je inače Komšićeva miljenica i na njegov prijedlog postala je veleposlanica BiH u Češkoj, što je zaslužila dugogodišnjim pljuvanjem po hrvatima i svemu što je povezano sa njima.

Mnogi su probali poremetiti ponosni Hercegovački puk, jači su udarali sa svih strana i svim silama se trudili zgaziti Hercegovačku čast al im nije pošlo za rukom.

Titi smo bili trn u oku, najmoćnijem ološu koji je tada vladao ovim prostorima pa nam nije ništa mogao, a ne neka kvaziljevičarska blogerica.