Naslovnica Crkva Čapljina: Treće uprizorenje “Živih jaslica” uz crkvu svetog Frane Asiškog

Čapljina: Treće uprizorenje “Živih jaslica” uz crkvu svetog Frane Asiškog

Foto: Hercegovački portal

Večeras je nakon svete mise u crkvi svetog Franje Asiškog u Čapljini koju je predvodio fra Mile Vlašić uz koncelebraciju fra Bože Radoša i fra Bonifacija Barbarića, u dvorištu crkve upriličeno ovogodišnje treće uprizorenje “Živih jaslica”

.

Ovo su 22. po redu “Žive jaslice” u Čapljini, a bit će upriličene četiri puta. Nakon što su se u ulozi Svete Obitelji na 22. “Živim jaslicama” našle obitelji Falak i Brajković, večeras, na blagdan Svete Obitelji, u toj ulozi našla se obitelj Ivana i Andreje Kvesić.

Raspored svetih misa

U četvrtak, 30. prosinca 2020. godine, opraštamo se od 2020. godine, pa će večernja sveta misa biti zahvalnica Bogu za sve ono u minuloj godini. Uz svetu misu bit će klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Blagoslov obitelji

Zbog okolnosti i preporuka koje su na snazi, za sada, neće biti tradicionalnog blagoslova obitelji ali će se na Vodokršće/Bogojavljenje/Sveta tri kralja (06. siječnja 2021. godine) na svim misama moliti za blagoslov svih obitelji te će se blagosloviti prigodne sličice, naljepnice i kalendari koji će vjernici ponijeti u svoje domove a blagoslovljenom vodom poškropiti svoju obitelj i domove.

 

Đaka city