Naslovnica Crkva Vraća se velečasni Zlatko Sudac: Poslao snažnu poruku hrvatskom narodu!

Vraća se velečasni Zlatko Sudac: Poslao snažnu poruku hrvatskom narodu!

‘Hrvatska će biti spašena’…

 

Nakon razgovora s krčkim biskupom Petanjakom najpoznati stigmatik i hrvatski egzorcist vraća se u potpunosti u crkveni život.

– Da, razgovarao sam s vrlo srdačnim biskupom Ivicom Petanjkom o obnovi mojih seminara i on je pokazao veliko zanimanje da se oni što prije nastave, ali rano je sada pričati o konkretnim datumima.

Radujem se što ću uskoro moći prenijeti riječi utjehe i nade ljudima i našim braniteljima kojima je to sada najpotrebnije – rekao je velečasni Sudac.

“Istinski vam govorim kako će u ovim teškim vremenima, u kojima se gubi čovjek, Hrvatska biti spašena

Ove godine, Božić kao i Novu Godinu, proslavilli smo pod posebnim okolnostima. Nipošto nam one ne bi trebale uznemiriti srca, već naprotiv, ohrabriti i u vjeri ojačati.

Danas radosna srca slavimo još jednu svetkovinu božićnog vremena. Bogojavljenje ili Tri kralja (također Epifanija i Teofanija), objava Kristova božanstva, jedan je od najstarijih kršćanskih blagdana (javlja se u II. stoljeću).

Po tradiciji, poslije smrti triju kraljeva njihove su relikvije odnesene u Carigrad, nakon što ih je pronašla sveta Jelena Križarica. Kasnije su prenesene u Milano i napokon u Köln, u najljepšu njemačku katedralu, gdje se čuvaju i danas.

Stoga ne boj se stado malo jer božićno ozdravljenje ne donosi samo zdravlje, nego Boga i spasenje, prenosi portal Rastimo u vjeri  izjavu velečasnog Suca.

 

 

 

Hercegovački portal