Naslovnica Društvo Veliko srce Andrije Jarka! Dječaku koji je zanijemio nakon potresa pomogao da...

Veliko srce Andrije Jarka! Dječaku koji je zanijemio nakon potresa pomogao da ponovno progovori

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Možda će se moj prijatelj Andrija Jarak naljutiti na mene, možda i neće, ali ja to jednostavno moram ispričati. Koliki je on pozitivac kazuje, među ostalim, i ova priča – započeo je Elezović svoju objavu.

 

Potresi koji su zatekli Petrinju i okolicu ostavili su brojne posljedice kako na imovini ljudi tako i na njima samima. Šok koji su stanovnici pogođenih mjesta doživjeli kod nekih izazvao je i teže posljedice, a potvrđuje to i priča dubrovačkog branitelja Brace Elezovića koji je na svom Facebook profilu otkrio jednu zanimljivu priču o reporteru Nove TV Andriji Jarku.

Naime, Jarak je svojom pojavom uspio da jedan dječak iz stradalog područja koji je nakon potresa zanijemio ponovno progovori.

Ispričat ću vam jednu priču. Možda će se moj prijatelj Andrija Jarak naljutiti na mene, možda i neće, ali ja to jednostavno moram ispričati. Koliki je on pozitivac, kazuje, između ostalog, i ova priča – započeo je Elezović svoju objavu.

jarak | Autor : Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jedan 11-godišnji ili 12-godišnji dječak iz nekog sela postradalog u potresu od šoka je nakon potresa potpuno zanijemio. Danima nije izustio ni jednu jedinu riječ, roditelji su se zabrinuli, ali je nakon 10-ak dana šutnje dječak ugledao automobil Nove TV i rekao: “Jarak.”

Majka dječaka nekako je uspjela doći do Andrije, a on se sa svojim snimateljem uputio u to selo do kojega ima poprilično vožnje, ali je dječaka i njegovu majku pronašao, donio mu majicu sa svojim potpisom i upoznao se s malenim. Naravno da se dječak nakon svega potpuno oporavio – otkrio je branitelj.

To su te neke male, ali tako velike stvari, koje čovjeka čine Čovjekom, za koje se ne zna jer se događaju nakon što se kamere ugase, a do javnosti nikada ne dođu jer ih nema tko ispričati. E pa, evo, ja ću pričati, prenosi .

Ima tu još toga o čemu bih mogao pisati danima, ali već i ovo dovoljno je da svakoga prođe nevjerojatan ponos zbog prijateljstva s takvom gromadom od čovjeka – zaključio je Elezović koji je u međuvremenu izbrisao svoju objavu s Facebooka.

 

 

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL