Naslovnica Društvo Čapljinka Marija Primorac: Kada dobiješ križ bolesti život ti se krene mijenjat...

Čapljinka Marija Primorac: Kada dobiješ križ bolesti život ti se krene mijenjat iz korijena

Čapljinka Marija Primorac objavila je emotivan status na svom Facebook profilu koji u cijelosti, prenosi Đaka city.

 

Moja zadnja objava iz bolnice izazvala je mnoge reakcije. Nenadani pozivi i poruke stizale su sa svih strana. Pretpostavljam da je većini mojih prijatelja koji ovo upravo čitaju poznato da vodim borbu sa zdravljem zadnjih par godina.

Često sam se susretala sa komentarima da hrabro i sa osmijehom nosim taj križ.

Razmišljajući o tome ohrabrila sam se javno progovoriti o Onome koji je zapravo zaslužan za svu snagu u zadnjih 6 godina. O mom Isusu. Našem Isusu. Onome o kojem često stidljivo pričamo.

Kada dobiješ križ bolesti život ti se krene mijenjat iz korijena. Ja sam imala tu milost kroz svoju borbu upoznat baš Njega. Kad god me je bolilo On me je podsjećao da je umro na križu i za mene. Kad god sam padala na dno On mi je pružao ruku. Kad god su doktori govorili loše prognoze On mi je pokazivao iznova i iznova da mi On daje život. Moj križ sa Isusom pretvorio se u ocean milosti.

Svaka bol s njim je postala vrijedna trpljenja jer znala sam da sve što se događa je s nekim većim razlogom. Križ koji se na početku činio težak postao je moja životna lekcija i izvor snage. Umjesto rečenice “zašto meni?” moje srce je zahvaljivalo i zahvalnost je baš ta koja me je naučila voljeti život svim srcem bez obzira na sve oluje. Ja sam mu samo raširila svoje prazne ruke, a On me je zagrlio i učinio svjedokom Njegove ljubavi.

“Ja sam jaka na ramenima Tvojim, podižeš me za stvari Nebeske.” Nebo hvala Ti!

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL