Naslovnica Politika Misterija u Hrvatskoj: Na dan izbora nestale tisuće Hercegovaca

Misterija u Hrvatskoj: Na dan izbora nestale tisuće Hercegovaca

Uoči ovih lokalnih izbora za većinu problema u Zagrebu okrivljen je, a tko drugi nego Hercegovci.

Sukladno tome su u javnost gurnute priče da će i ovaj puta Hercegovci izabrati gradonačelnika, kako ovi koji žive u metropoli, tako i oni koji će na dan izbora neometano preko granice samo da izabrali gradonačelnika u gradu gdje ne žive i gdje ne plaćaju porez.

Rezultati izbora u Zagrebu kažu da je veliku većinu glasova dobila zeleno-lijeva koalicija. Hercegovci nisu ni zeleni, a ni lijevi pa sigurno nisu glasovali za ovu koaliciju.

Poznato je da u glavnom gradu Hrvatske živi više tisuća Hercegovaca i njihovih potomaka, pa je velika misterija gdje su oni nestali jučer na dan izbora. A fetivi Zagrepčani će sada dobiti vlast kakvu i zaslužuju. Plakat će oni za bivšim gradonačelnikom, ali biti će im kasno.

Slično su razmišljali i u dolini Neretve koji su prosvjedovali zbog dolaska Hercegovaca na izbore. Iz pouzdanih izvora saznajemo da su tisuće Hercegovaca koji su jučer iskoristili otvorene granice umjesto na biralištima završili u Lidlu i Mileru, pa možda je to utjeha “pravim” Hrvatima to je kompenzacija za ono što ne plaćaju porez u Lijepoj našoj.

Svako ima vlast kakvu zaslužuje, Zagreb je svakako ove zaslužio i nakon ovoga vrijeme je da Hercegovci prestanu biti trn u oku, piše Hercegovina.In.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL