Naslovnica Kultura MATE BULIĆ: Prva ispovijest nakon sedam mjeseci borbe

MATE BULIĆ: Prva ispovijest nakon sedam mjeseci borbe

Mate Bulić se nakon osam mjeseci odsutnosti javio svojim fanovima na društvenim mrežama i otkrio da je još uvijek u procesu oporavka od korone, no da se osjeća bolje.

 

Objavio je i fotografiju sa suprugom i kćerima te je u nastavku zahvalio svima koji su se brinuli za njega.

“Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene”, započeo je pjevač.

“Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji”, nastavio je Mate.

“U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate”, zaključio je objavu.

 

HERCEGOVAČKI PORTAL