Naslovnica Društvo Suprug Martine Mlinarević doživio moždani udar

Suprug Martine Mlinarević doživio moždani udar

Bosanskohercegovačka spisateljica Martina Mlinarević, koja trenutno obnaša funkciju veleposlnice BIH u Češkoj, podijelila je na Facebooku da je njen suprug Goran doživio teški moždani udar.

 

“Jučer uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u obitelji”, započela je.

“Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život.

Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavijestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona.”

“A vas sve ostale ću zamoliti da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naše četvero djece”, napisala je Martina Mlinarević.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL