Naslovnica Društvo Na Facebooku pokrenuta stranica za navijače Hajduka u Hercegovini!!!

Na Facebooku pokrenuta stranica za navijače Hajduka u Hercegovini!!!

Ovih dana se na Facebooku pojavila stranica pod nazivom Hajduk – Hercegovina. Cilj stranice je okupiti sve navijače Hajduka iz Hercegovine na jedno mjesto a znamo da ih ima.

 

Nije stranica namijenjena samo Hercegovcima, na nju su dobrodošli svi navijači Hajduka jer će se na njoj svakodnevno moći pročitati razne vijesti vezane za Hajduk, brojni komentari i analize aktivni događaja u najdražem im klubu.

Stranicu vodi diplomirani sportski novinar blizak Hajduku tako da ovo nije jedna od onoj dječjih stranica punih mržnje, lažnih informacija i nagađanja nego će se moći raspravljati o ozbiljnim temama.

Stranica je u samo par dana aktivnog rada skupila značajan broj ljudi a admin poručuje da Hajduk – Hercegovina uz svoje čitatelje želi i može biti ozbiljna priča jer ne samo da je cilj skupiti ciljanu skupinu na jedno mjesto nego u budućnosti želi biti pokretač raznih akcija i događaja za dobrobit Hajduka.

Svi simpatizeri Hajduka a posebno Hercegovci pridružite se stranici bez razmišljanja i budite dio “bile vojske” te poduprite ovu potencijalno veliku priču!

 

HERCEGIVAĆKI PORTAL