Naslovnica Društvo Hrvati iz BiH poželjni samo kada treba glasovati na izborima i trošiti...

Hrvati iz BiH poželjni samo kada treba glasovati na izborima i trošiti na Jadranu

Još jedno neugodno iznenađenje priredili su nam iz države čiji smo državljani. Od nedjelje više ne možemo na 12 sati u svoju državu.

 

Kažu da je razlog to što je BiH stavljena na crvenu listu, a nama običnim smrtnicima jasno je da je turistička sezona gotova. Slično je bilo za izbore.

Tada nisu bile potrebne nikakve epidemiološke mjere, niti su nam trebale bilo kakve potvrde. Sada se ponovo sve vratilo na staro, ili na stanje kakvo je vrijedilo uoči turističke sezone.

Osobno sam cijepljen i ne predstavlja mi problem prijeći preko granice, ali mi smeta ovo igranje s nama od strane stožera. To je više nego žalosno i to je ponižavanje svojih državljana.

Gospodo iz stožera mi vam nismo domino kocke kojima ćete otvarati i zatvarati granice kada vam bude volja. Pravila postoje i pravila treba poštivati, ali ona trebaju vrijediti uvijek.

Ovavim odlukama samo sve više tonete u očima malih ljudi koji ni uz najbolju volju nemaju nikakve razloge vjerovati u vaše priče.

Mi Hrvati iz BiH nismo slučajni turisti kakvim nas želite napraviti, mi smo punopravni državljani u svojoj državi, a time i u Europskoj uniji, piše Hercegovina.in.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL