Naslovnica Crkva Poziv Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovki da održi duhovne vježbe katoličkim...

Poziv Ukrajinske biskupske konferencije fra Jozi Zovki da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima

Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije i latinski nadbiskup metropolit Lavova mons. Mieczyslaw Mokrzycki pozvao je fra Jozu Zovka da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine.

 

”Velečasni oče, nadovezujući se na naše prethodne susrete, iskreno želim da vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine. Održavanje duhovnih vježbi predviđeno je u Teološkoj bogosloviji Nadbiskupije Lviv-Brzuchowice od 21. do 24. studenoga 2022. Duhovne vježbe započet će u ponedjeljak 21. studenog večerom, a završit će ručkom 24. studenog. Pobrinut ću se i naknadno Vam poslati program duhovnih vježbi. Hvala što ste blagonaklono prihvatili naš poziv i radostan sam što ćete nas u ovom preteškom trenutku za Ukrajinu i za našu Crkvu upravo Vi, Oče, pratiti u ovom svetom vremenu duhovnih vježbi”,

Napisao je u svojem pozivu mons. Mieczyslaw Mokrzycki, latinski nadbiskup metropolit Lavova i predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije.

Fra Jozo Zovko trenutačno se nalazi na otočiću Badija kod Korčule, gdje preko ljeta održava duhovne vježbe za brojne grupe iz cijeloga svijeta.

FRA JOZO ZOVKO POZIVA NA MOLITVU KRUNICE - Rastimo u Gospodinu

Hercegovački portal