Naslovnica Promo Hrvatska saznala protivnika na Final Fouru Lige nacija

Hrvatska saznala protivnika na Final Fouru Lige nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju će nastupati na još jednom okupljanju nogometne elite. Vatreni će se zajedno s Italijom, Španjolskom i Nizozemskom boriti za titulu prvaka u Ligi nacija.

 

Ždrijeb je odredio polufinalne parove, Hrvatska će igrati protiv domaćina Nizozemske, 14. lipnja, dok dan kasnije igraju Španjolska i Italija.

Finals Lige nacija:

14. lipnja: Nizozemska – Hrvatska (Rotterdam)
15. lipnja: Španjolska – Italija (Enschede)
18. lipnja: Za treće mjesto (Enschede)
18. lipnja: Finale Lige nacija (Rotterdam)

Hrvatska i Nizozemska igraju na legendarnom stadionu De Kuip u Rotterdamu, dok će Španjolci i Talijani igrati u Enschedeu, na stadionu Twentea.

Finale se 18. lipnja igra u Rotterdamu, a za treće mjesto u Enchedeu.

Hrvatska ima priliku za novi podvig

Hrvatska je u trećoj sezoni Lige nacija stigla do Final Foura i jedini je debitant na ovom mini turniru. Naša je reprezentacija do prilike za još jedan grandiozni uspjeh stigla nakon što je bila prva u skupini s braniteljem naslova Francuskom, Danskom i Austrijom.

Bila je to sjajna najava za ono što je slijedilo na Svjetskom prvenstvu, gdje su Vatreni samo četiri godine nakon svjetskog srebra uzeli brončanu medalju i tako još jednom zadivili nogometni svijet.

Sve četiri utakmice na Novoj TV 

U lipnju će Luka Modrić još jednom predvoditi Hrvatsku, možda i posljednji put na najvećoj sceni, a Nova TV i gol.hr prenosit će sve četiri utakmice Final Foura Lige nacija.

Ne sumnjamo kako će hrvatski navijači napraviti pravu invaziju na Nizozemsku. Većina nije mogla bodriti reprezentaciju u Katru, a sada je prava prilika da opet imamo euforiju na tribinama jer se očekuju deseci tisuća Hrvata.

Hercegovački portal