Naslovnica Sport Ivan Leko dobio otkaz, Mislav Karoglan ponovno na klupi!

Ivan Leko dobio otkaz, Mislav Karoglan ponovno na klupi!

Ivan Leko nije izdržao na klupi Hajduka nakon četvrtog poraza u posljednjih šest utakmica. Klub je i službeno potvrdio kako je suradnja završena, a ubrzo je objavljeno kako je novi trener Mislav Karoglan.

 

Ivan Leko nije više trener Hajduka, a Splićani su ekspresno objavili ime novog rješenja na klupi. Ivana Leku zamijenit će Mislav Karoglan koji je bio na klupi do dolaska Leke.

Leko još jučer nije razmišljao o odlasku iako je Hajduk izgledao potpuno raštimano i loše, međutim današnji sastanak u klubu okončan je stiskom ruke i razlazom.

Četiri poraza u posljednjih šest kola i vrlo neuvjerljiva igra presudili su Leki koji je od danas bivši trener.

U Hajduk je došao s jakim referencama, bio je želja i struke i navijača, ali od početka stvari nisu išle željenim smjerom. Pokušao je igrati formaciju s trojicom u obrani, nije išlo, morao se prilagoditi profilu igrača, a nakon dovoljno vremena provedenog na klupi, očekivalo se da će ova sezona biti bolja.

Rezultatski je Hajduk u borbi za naslov, ali igra je loša, više ga ne prati niti rezultat i ovo je bio logičan rasplet.

Presudio mu je Zoran Zekić koji mu je održao lekciju na Poljudu i Osijek je slavio s 2:0.

U Hajduk se vraća Mislav Karoglan koji je vodio ovu momčad do dolaska Leke, nije imao poraz, a ljetos je kratko vrijeme proveo na klupi Istre 1961 otkud je otišao već nakon tri kola i ružnog poraza u Rijeci.

Karoglan jako dobro poznaje situaciju u Hajduku te se u klubu nadaju da će u kratko vrijeme uspjeti okrenuti cijelu priču.

Prvi susret nakon povratka u Hajduk bit će mu u petak u gostima kod Slaven Belupa.

Hercegovački portal