Naslovnica Promo 3D analiza poništenog gola Dinama. Pokazala je ono što smo svi znali

3D analiza poništenog gola Dinama. Pokazala je ono što smo svi znali

Objavljena 3D analiza poništenog gola Dinama. Pokazala je ono što smo svi znali.

 

Dinamo  je izgubio 1:0 od Plzena u 4. kolu Konferencijske lige i trenutno je posljednjem mjestu sa samo tri boda.  U borbi za prolazak skupine hrvatski prvak sada mora pobijediti Ballkani i Astanu u posljednja dva kola kako bi završio na drugom mjestu i izborio nokaut fazu.

U Dinamu su ogorčeni na suđenje u Češkoj, a posebno bijesan bio je trener Sergej Jakirović. “Teško mi je komentirati ovako vruće glave s obzirom na to što sam vidio, a prošao sam puno toga u životu.

Činjenica je da nismo imali ravnopravan tretman. Stalno šutimo i ‘Nemoj ovo, nemoj ono’, ali tko god se razumije u nogomet vidio je da ovo nema veze s nogometom, osobito europskim. Ništa ovdje nije slučajno, apsolutno ništa”, rekao je Jakirović na press-konferenciji nakon utakmice i nastavio:

“Penal koji je protiv nas sviran… Čovjek skoči, nema loptu i ovaj pola metra iza njega udaljen. Znači, samo je cilj pogoditi glavom ili nogom nekoga u ruku i to je penal. Ti padaš, ne vidiš čovjeka uopće, nije mi to nikako jasno. S druge strane imamo situacije za nas koje se ne gledaju. Ako ono na Baturini nije penal, onda ja ne znam što jest.

Na kraju poništen gol, to nema veze s vezom. Ta linija može biti povučena kako god. Ako gledamo stražnjicu protivničkog igrača, onda Ristovski nikako ne može biti u zaleđu, kut kamere je smiješan.”

Navijači Dinama također su suglasni da su Modri pokradeni. Suđen je penal protiv Dinama koji nije postojao, a Dinamu su poništeni čisti gol i penal.

VARCheck, YouTube kanal koji se bavi analizama spornih situacija iz domaćeg nogometa, objavio je 3D analizu poništenog gola Sandra Kulenovića iz 96. minute i zaključio da je hrvatski prvak oštećen u Češkoj.

Hercegovački portal