Naslovnica Sport Sergej Jakirović nezadovoljan: Uvijek šutimo, ali ovo treba reći!

Sergej Jakirović nezadovoljan: Uvijek šutimo, ali ovo treba reći!

“Nad Baturinom nisu sudili čist penal” trener Dinama Sergej Jakirović.

Trener Dinama Sergej Jakirović bio je nezadovoljan nakon poraza od Viktorije Plzen (1:0) u Konferencijskoj ligi.

 Teško mi je komentirati vruće glave, s obzirom što sam sve vidio. Svašta sam prošao u karijeri, ali sad stvarno nismo imali jednak tretman. Uvijek šutimo, nemoj ovo, nemoj ono, ali ovo treba reći! Ovo nema veze s nogometom.

Nije slučajno, ne znam kako su svirali kazneni udarac protiv nas, skače Mišić po inerciji, kako da stavi ruku? A naše situacije… To nema veze s vezom. Nad Baturinom nisu sudili čisti penal, a linije za zaleđe se mogu povlačiti kako žele – rekao je Jakirović, a zatim dodao:

– Znali smo i prije da moramo pobijediti Ballkani i Astanu. Danas smo bili čvršći, oni su imali šansu na kraju prvog dijela. Zadnjih šest bodova izgubili smo protiv Viktorije iz dva sumnjiva jedanaesterca. Nismo navikli vidjeti ovakve rezultate. Moramo naći snage da se izvučemo iz ove situacije, nitko ne može to napraviti osim nas. Teško nam je svima.

VARCheck, YouTube kanal koji se bavi analizama spornih situacija iz domaćeg nogometa, objavio je 3D analizu poništenog gola Sandra Kulenovića iz 96. minute i zaključio da je hrvatski prvak oštećen u Češkoj.

Hercegovački portal