Naslovnica Promo Poslušajte nove audio snimke iz VAR sobe

Poslušajte nove audio snimke iz VAR sobe

Utorak nam je u HNL-u donio novu dramu. Nakon što su u javnost izašle audio snimke iz VAR sobe gdje se raspravljalo o poništenom pogotku Marka Livaje, sad su na svjetlo dana izašle i snimke komunikacije kod druge sporne situacije na susretu Varaždina i Hajduka.

 

 

Poslušajte nove audio snimke iz VAR sobe. Sad je na tapeti prekršaj na Livaji kod Varaždinova gola.

Na snimkama se čuje rasprava o tome hoće li se pozvati Frana Jovića na pregled.

Prije pogotka Leona Belcara loptu je izgubio Marko Livaja, a hajdukovci su se žalili da je to bio prekršaj. Fran Jović priznao je pogodak i nije niti išao na provjeru snimke, ali zapis koji je u javnost pustila jedna Facebook stranica otkriva da je jedan od sudaca u VAR-u bio mišljenja da se radi o prekršaju.

Na snimci se čuje kako jedan od sudaca viče Joviću kako je to faul i kako mora to suditi, a sugerira i Anti Čuljku da Jovića mora zvati na pregled snimke.

“Vuče ga, vuče ga. Fran, Fran, pa je**te, odi u k**ac. Vuče ga, zoveš ga za ovo, moraš ga zvat”, govori jedan od sudaca, dok se nakon toga čuje drugi glas koji govori: “Odite u k**ac svi zajedno.”

Ista Facebook stranica pustila je kasnije i drugi zapis gdje Jović Čuljku objašnjava kako je vidio situaciju, odnosno da je bilo obostrano povlačenje. Suci u VAR-u potom su našli trenutak gdje Livaja povlači Varaždinca za dres, taj kadar su zadržali i potvrdili pogodak.

“Potvrđujem ti pogodak, ajde”, kaže se na kraju.

Nema sumnje, ovo će izazvati mnoge reakcije oko toga kako se uopće odluke na terenu i u VAR sobi donose u hrvatskom nogometu…

Hercegovački portal