Naslovnica Promo Svijet bruji o Dinamu i Modriću, Luka je otvoren za razgovor

Svijet bruji o Dinamu i Modriću, Luka je otvoren za razgovor

Dinamov oglas u Marci u kojem poziva Luku Modrića na povratak, jedna je od nogometnih tema koje su obišle svijet ove subote. Poznati insajder Lorenzo Lepore još je malo podgrijao maštu Dinamovih navijača…

Čak i ako nije uspio danas nagovoriti Luku Modrića na povratak u Maksimir, Dinamo je s marketinške strane odradio fantastičan posao zakupljenom stranicom u Marci kojom poziva Modrića na povratak.

Brojni veliki mediji sa svih strana svijeta pisali su i javljali o Dinamovoj akciji pod hashtagom #imalobismisla, objašnjavajući cijelu priču.

Modrić nije i još neće donijeti odluku o budućnosti, jedino što je izvjesno je da će napustiti Real Madrid i Dinamo tu vidi svoju priliku. Modrića će pokušati dovesti na sentiment, povratak kući, ispunjavanje obećanja navijačima i pomoć Dinamu.

Lorenzo Lepore već saznaje iz svojih izvora kakvi su prvi odjeci, a Leporeove riječi mogu podgrijavati nadu u modrom puku.

Naime on tvrdi kako je Modrić velika Zajecova želja i da su prvi kontakti već uspostavljeni.

S igračeve strane, očekivano je da će Luka na kraju sezone odvagnuti sve ponude. Bliskim ljudima je otkrio kako je otvoren za dolazak u Dinamo ako se uspije postići dogovor. Isto tako, Luku je ova Dinamova inicijativa iznenadila, tvrdi Lepore.

Lavina se zakotrljala i naredni tjedni i mjeseci bit će vrlo zanimljivi. Dinamo će uključiti sve resurse kako bi nekadašnjeg osvajača Zlatne lopte doveo u svoje redove. Bio bi to potez koji bi odjeknuo na svjetskoj razini.

Imalo bi smisla” je kampanja kojom Dinamo nastoji dovesti 38 godišnjeg Luku Modrića igrača Real Madrida.

Hercegovački portal