Naslovnica Promo Hajduk traži predsjednika, trenera i sportskog direktora

Hajduk traži predsjednika, trenera i sportskog direktora

Hajduk traži trenera, sportskog direktora i predsjednika: Evo tko su kandidati!

 

 

Nakon poraza u derbijima s Dinamom i Rijekom te smjena koje su uslijedile, Hajduk traži predsjednika, trenera i sportskog direktora…

Predsjednik i trener Hajduka Lukša Jakobušić i Mislav Karoglan već su napustili Poljud, a sportski direktor Mindaugas Nikoličius još je u fotelji, no jasno je da neće dugo izdržati.

Traže se nasljednici za svu trojicu, a već su se pojavile i neke spekulacije. U nogometnim kuloarima kruže informacije da su najveći kandidati za mjesto predsjednika bivši proslavljeni vaterpolski vratar Josip Pavić, koji je trenutačno državni tajnik u Ministarstvu turizma, te nekadašnji čelnik NK Solin, a danas predsjednik Uprave splitskog Vodovoda Miroslav Delić.

Vučević i Tomić stižu u Hajduk?

Goran Vučević spominje se kao izgledan kandidat za mjesto sportskog direktora, a Goran Tomić za novog trenera. Bivši Karoglanov pomoćnik Jure Ivanković vodit će momčad Hajduka dok se ne pronađe novi trener. Tomić je trenutačno na klupi emiratskog Al-Bataeha, ali procjenjuje se da bi na kraju sezone mogao doći u Hajduk.

Vučević je nekadašnja igračka zvijezda Hajduka, a bio je i trener i sportski direktor splitskog kluba. Godinama je bio skaut Barcelone, a do prije nekoliko mjeseci obnašao je dužnost sportskog direktora Al-Nassra, moćnog kluba iz Saudijske Arabije u kojem nastupaju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović.

Hercegovački portal