Naslovnica Promo Ivan Jurić odustao od Hajduka! Predomislio se

Ivan Jurić odustao od Hajduka! Predomislio se

Predomislio se u posljednji trenutak. Odluka koja će uzdrmati Poljud do temelja, trebao je biti najjača karika kluba u novoj sezoni.

 

 

Novi veliki preokret na Poljudu – Ivan Jurić neće biti Hajdukov trener. Splićanin koji već godinama radi i živi u Italiji u posljednji se trenutak predomislio i odustao od dolaska u Hajduk. Težak je to udarac za predsjednika Bilića i sportskog direktora Kalinića, težak za kompletan Hajduk…

Jurić nije odustao zato što je Hajduk povukao neki krivi potez. Predsjednik Bilić je doduše malo brže mogao složiti sve stavke ugovora, Nadzorni odbor ga je mogao brže blagosloviti, ali nije problem bio u tome. Jurić je znao da je ugovor pripremljen točno po njegovim željama. O njemu je ovisilo na koliko će ga godina potpisati.

Hajduk je pristao na sve Jurićeve uvjete, od financijskih do onih koje je tražio u svlačionici. Nikola Kalinić mu je dao potpuno odriješene ruke po pitanju dovođenja igrača, kao i po pitanju igrača koje ne bi želio u svlačionici. Dobio je Jurić sve ovlasti na Poljudu, ali je ipak odustao. Samo on zna što se dogodilo i promijenilo u nedjelju navečer.

Piše: Robert Šola

Hercegovački portal