Naslovnica Crna Kronika Kosovo: Policajka pobila cijelu obitelj jer su joj prigovarali što se nije...

Kosovo: Policajka pobila cijelu obitelj jer su joj prigovarali što se nije udala?

Kosovska policajka Valdeta Blaca (45) koja je u naselju Bujani službenim pištoljem ubila svoje roditelje i dvojicu braće, a zatim je presudila i sebi, učinila je to navodno zbog neriješenog bračnog statusa.

Nagađa se kako se policajka posvađala s članovima svoje obitelji jer su joj zamjerali što se nije udala. Pištoljem je ubila majku (66), oca (70) te braću (33 i 34 godine), a potom je počinila samoubojstvo.

Dogodilo se to jučer oko podneva, a ona se prvo pojavila na poslu te ništa nije pokazivalo da će počiniti tako strašan zločin.

Albanski mediji prenijeli su informaciju da se Valdeta liječena u psihijatrijskoj ustanovi te da je iz te ustanove u policiju stigao dopis sa zahtjevom da joj se oduzme oružje i da se ona prebaci na drugo radno mjesto.

Prvo se nagađalo kako je roditelje ubio jedan od njezin braće pa je ona presudila njemu i sebi, no policija je objavila da je pištolj pronađen u njezinim rukama te da je ona počinila višestruko ubojstvo i samoubojstvo.

Rođaci obitelji kazali su kako nisu imali nikakvih problema osim da su se nekad znali posvađati jer su roditelji i braća Valdeti sugerirali da bi se trebala udati.

 

Hercegovački portal