Naslovnica Društvo Željko Komšić ipak neće posjetiti Široki Brijeg niti u ovom mandatu

Željko Komšić ipak neće posjetiti Široki Brijeg niti u ovom mandatu

Nakon glasina da Ured Željka Komšića planira posjetiti građane Širokog, uz nevjerojatne mjere osiguranja i s Hercegovcima popiti kavicu na trgu branitelja po uzoru na Stjepana Mesića, dobili smo i službeni odgovor iz njegovog ureda:

 

Predsjednik Komšić nije planirao u idućem razdoblju, barem ne u iduća tri mandata posjećivati mjesta u kojima se ne poštuje borba BH junaka poput Rasima Delića, Asima Kubure , Sefera Halilovića, Abu Hamze, Bin Ladena,  dok se otvoreno BH diplomatu Abu Mealija, vođu El Mudžahida, naziva članom Al Qaede, iako svi znamo da je on tih godina zamrznuo bio članstvo u toj probosanskoj NGO organizaciji.

Osim toga Komšić ne posjećuje mjesta gdje su srušeni partizanski spomenici.

Gdje bi cvijeće položio? Ispred Tuđmana? Šuška? Ma hajte molim vas.

Uz žaljenje što neće moći razgovarati s dvadestrojicom hrabrih građana Širokog koji podržavaju majorizaciju  nad Hrvatima kao i uz žaljenje što neće vidjeti Darija Knezovića i prokomentirati igru Zmajeva, ali što neće moći poselamiti Kukića Slavku i Jurišića Zvonku, Komšić putem svog ureda upućuje svim palim šehidima Širokog i njihovim obiteljima s prostora Širokog tolple selame…

“Selamim vas uz ratni po jednički usklik Armije BIH:

Za Dom Spremni, Bog i Hrvati, Allah i Muslimani”

Napomena: Istinitost ovog teksta je lako provjerljiva ako pošaljete upit na ured hrvatskog člana i zamolite pojašnjenje. Pisati na arapskom jer na mailove odgovara Abu Meali, doduše pod drugim imenom Sanel Kopljar. To je  onaj lik kojem je SDA iscenirala pogibiju u Alžiru kad je trebao biti izručen u Haag kao svjedok optužbe za UZP Armije BIH u Srednjoj Bosni, Grabovici i Sisku 1991. Meali je bio sudionik Genocida u Grabovici.

Time je zaslužio da ga SDA spremi u SAD kao vojnog atašea u UN, i to tijekon priprema napada arapskog NGO svijeta na USA. Turković i Džafetović nikada nisu ispitani na BH sudovima na ovu okolnost. Stoga se pitamo čiji su to sudovi, prenosi Poskok.info.

Hercegovački portal