Naslovnica Sport Luka Modrić će nastavit reprezentativnu karijeru, ne ostavlja Zlatka Dalića na cjedilu

Luka Modrić će nastavit reprezentativnu karijeru, ne ostavlja Zlatka Dalića na cjedilu

Modrić kao nijedna legenda ohladio Real Madrid i podigao na noge cijelu naciju.

 

Hrvatski nogometaš Luka Modrić ispunit će obećanje koje je dao početkom godine bez obzira što mu je Real Madrid u nekoliko navrata nagovijestio šta se može desiti u tom slučaju.

‘Kraljevi’ odugovlače sa novim ugovorom, a prema saznanjima do kojih su došli mediji u Španiji, brine ih Modrićeva posvećenost reprezentaciji u poznim igračkim godinama.

Svaka iole teža povreda u njegovim godinama znači i kraj karijere, ali Modrić ne ostavlja Zlatka Dalića na cjedilu, što je cijelu naciju podiglo na noge.

Legendarni Hrvat nastavit će reprezentativnu karijeru iako ubrzo ulazi u petu deceniju života. Osim utakmica u završnici Lige nacija na ljeto, Modrić želi biti od pomoći momčadi i u martovskom ciklusu utakmica.

‘Vatreni’ će odmjeriti snage s Velsom i Turskom krajem marta, a 38-godišnji veznjak želi biti od pomoći iako je i pred Real Madridom grčevita završnica na nekoliko frontova.

Dalić je predložio da Modrić bude u konkurenciji za jedan meč, a zatim odradi rehabilitaciju u Madridu, ali je to najbolji pojedinac ove momčadi odbio i poručio da će biti sa kolegama iz državnog dresa do zadnjeg dana.

Hercegovački portal